Carles Font

Des de Granollers expresso algunes opinions sobre diversos temes: història, actualitat, esports, cultura,...

sábado, junio 23, 2007

Bad Brains


No és gaire normal veure grups de punk i hardcore en els quals els seus components siguin negres. Els nordamericans de color sempre han fet soul, funky, rhytm'n blues, però la veritat és que punk, hardcore o metal mai. Par això em va cridar l'atenció BAD BRAINS, una magnífica banda que va néixer a un suburbi de Washington (una de les ciutats dels Estats Units amb més negres) i que va treure el seu nom d'una cançó del Ramones. Tot i això el seu èxit va arribar primer quan es van traslladar a finals dels setanta a Nova York i després a Califòrnia on a principis dels 80 van destacar molt grups de hardcore.

De fet ells van ser una de les primeres bandes hardcore, que comparat amb el punk era un estil encara molt més ràpid i accelerat. Després es van deixar una estètica reggae, van fer fins i tot algun tema reggae però han continuat fent un estil hardcore-punk amb alguna cosa de metal. El més interessant sensdubte és la seva primera etapa amb temes com Pay to cum, Sailin' on (versionat per No Doubt) o el tema ja de mitjans dels 80, I against I, quan es van tornar a ajuntar el 1986. Ara han tret 'Buid a nation' i encara me l'he d'escoltar. Però el millor de Bad Brains ja ha passat.

3 Comments:

At 5:36 a. m., Anonymous Anónimo said...

Los conozco y son buenisimos! A mi me gusta I against I que versionan Massive Attach a Blade 2

 
At 2:40 p. m., Blogger Carles said...

Esta canción ya es de mediados de los 80 y está bien pero antes ya hacían canciones muy buenas de punk muy ràpido. Son d elo mejorcito del hardcore americano.

 
At 10:08 p. m., Anonymous Anónimo said...

A mi me gustan mucho. Tambien los Dead Kennedys o los Misfits era geniales!

 

Publicar un comentario

<< Home

contador web
contador web