Carles Font

Des de Granollers expresso algunes opinions sobre diversos temes: història, actualitat, esports, cultura,...

martes, junio 12, 2007

Escandalós arbitratge

Estic indignadíssim amb l'arbitratge del darrer Reial Madrid-Joventut. Semblava que volguessin una final obligada entre el Madrid i el Barça perquè el que he vist en els darrers instants del partit ha estat lamentable. Vaja, per fer-li una cara nova als àrbitres. Quan el Madrid guanyava per dos, Bullock té dos llançaments lliures i el primer el falla. Sorpresa per tothom!!!! No hi havia rebot i l'obliga a repetir!!!!! Asquerós!!!! Després quan perdien de dos el Vázquez fa una falta personal normal i li foten antiesportiva. Després mires al final del partit i la Penya ha fet més de deu faltes que el Madrid... Sense comentaris!!!! Amb un Madrid que va tant fort o més en defensa que el Joventut.

Per sort el Barça ha fet un partidàs al camp del Tau de Vitòria amb un gran partit de Navarro -que curiosament ha estat expulsat per 5 faltes- i sobretot dels italians Basile i Marconato. Tant de bo que el Barça no tingui un arbitratge tan escandalós com el que ha sofert la Penya!

2 Comments:

At 11:08 p. m., Anonymous Anónimo said...

Ni que lo digas. Fue un robo bestial!!!!!

 
At 4:00 p. m., Blogger JaviWoll said...

Tots els esports on els àrbitres tenen tanta importància deixen de ser esport. De casos com aquests en podem trobar a cabassos. Com mola l'ull d'àliga dels tornejos Master Series de tennis.

 

Publicar un comentario

<< Home

contador web
contador web