Carles Font

Des de Granollers expresso algunes opinions sobre diversos temes: història, actualitat, esports, cultura,...

martes, enero 23, 2007

Gossos guia

Fa pocs dies a dos cecs se'ls hi va negar l'entrada a un restaurant de Barcelona (Restaurant L'Oliva). Un cambrer quan els va veure entrar amb el seu gos 'lazarillo' els hi va dir que no podien dinar allà. Es veu que amb la normativa vigent els cecs poden entrar amb aquests gossos a tots els establiments.
A mi m'agraden els animals, tot i que no n'he tingut mai cap a casa. A més reconec que per menjar prefereixo estar rodejat només dels que raonen (tot i que sovint hi ha persones que raonen menys que els animals com es demostra en obrir qualsevol diari). Ara bé, aquests gossos compleixen una tasca social molt important, que és la de ser els ulls de qui, per desgràcia ha perdut la visió. Es veu que aquests gossos guia són molt educats, estan molt ben ensinistrats i no organitzen cap cridòria. Coneixent això i sobretot sabent la tasca que fan, com és que algú els hi nega l'entrada al seu local? I sobretot tenint la llei al seu favor!

1 Comments:

At 10:45 a. m., Blogger JaviWoll said...

Aquests gossos en concret jo sí els catalogaria com a racionals. No així la majoria de gossos mascota que hem de suportar pels carrers (per culpa dels seus amos i no pas dels pobrets animals).

 

Publicar un comentario

<< Home

contador web
contador web