Carles Font

Des de Granollers expresso algunes opinions sobre diversos temes: història, actualitat, esports, cultura,...

domingo, enero 21, 2007

Ca n'Anglada=Alcorcón

Ja va passar fa uns anys a Ca n'Anglada de Terrassa quan gent del barri va explotar per culpa d'uns quants magribins que estaven provocant incidents contínuament. Ara ha passat a Alcorcón però els implicats són els famosos 'Latin kings', aquesta banda llatinoamericana que pel que diuen és molt perillosa.
Pel que diuen aquests Latin Kings s'havien apropiat del barri i feien pagar als nens per jugar a les pistes públiques. Provocaven incidents cada cap de setmana a les zones de copes, estaven en baralles amb altres 'chulos del barrio'. Alcorcón és una ciutat de 160.000 habitants i es podria dir que és com Cornellà o Santa Coloma de Gramenet, una ciutat amb barris de treballadors en els quals darrerament han vingut molts immigrants de Sudamèrica i Àfrica. I el dissabte els nois del barri van explotar i van plantar cara a aquesta banda, que té crec molt de secta en la qual hi ha joves equatorians, colombians i dominicans, tot i que en els seus orígens són bandes dformades per portorriquenys.
El que trobo lamentable és que l'Ajuntament d'Alcorcón, a través de la policia local, no controli aquesta situació. Que les lleis del nostre estat no puguin castigar aquests actes. És trist que vinguin una marrecs de fora, que a més de no treballar, es vulguin fer amos de la situació i la policia i la justícia d'aquí no s'enteri de res o passi de tot.
El que em preocupa més és, per altra banda, que en el sector espanyol es reuneixin nanos que tampoc són àngels de la guarda, i persegueixin a qualsevol llatinoamericà que vegin pel carrer. El linxament és una de les situacions més lamentables en una societat civilitzada, perquè quasi sempre es persegueix el que menys culpa té. Em preocupa molt aquesta situació perquè aquests brots de violència condueixen al racisme per culpa d'uns grapat d'immigrants que no tenen res de civilitzats i s'aprofiten aquests sectors de fatxes i racistes que tenim a la nostra societat.

2 Comments:

At 5:19 p. m., Anonymous Anónimo said...

Si noi. Des del cas Tous i ara els incidents d'Alcorcón, per bé que són fets totalment diferents, ens estem acostumant a pendre'ns la justícia per la nostra mà. Primer va ser el subsaharià; fins fa quatre dies era el magrebí (i encara ho és), i ara se li afegeix el llatinoamericà. Alain Touraine, un sociòleg expert en Llatinoamèrica (algun dia en parlarem al programa) va escriure fa anys un llibre titulat Podemos vivir juntos? Els fets estan dient que no. No som gaire més civilitzats que un mico.

 
At 7:35 p. m., Blogger Carles said...

Doncs sí Eric. Prendre's la justícia per la seva mà és molt perillós i pot esdevenir l'oest. D'acord que l'administració ha de prendre mesures però el que no pot ser és la ignorància que hi ha al nostre país. A més es veu que a la manifestació d'ahir hi havia més gent de fora de Móstoles (nazis i xavals que volien brega) que no pas del barri. Molt trist!

 

Publicar un comentario

<< Home

contador web
contador web