Carles Font

Des de Granollers expresso algunes opinions sobre diversos temes: història, actualitat, esports, cultura,...

domingo, enero 14, 2007

Que farà més calor a l’estiu? Me’n vaig a Islàndia!

Els meteoròlegs i especialistes en el clima avisen que aquest estiu pot ser apoteòsic pel que fa a la calor. La veritat és que la calor no l’aguanto gens bé, sobretot pel que fa a la humitat que fa per aquí. El nostre home del temps de RAP 107, Joan Folch, ja ens ha dit que suprimirà el seu viatge que tenia previst el juliol a Egipte perquè el metge li ha recomanat que no vagi a llocs amb molta calor i a més si allà normalment fa escalfor, imagina’t aquest any que diuen que poden pujar dos o tres graus les temperatures que no són ‘moco de pavo’.

Alguns em diuen que cap problema. Que a l’estiu la calor es passa a l’aigua. Però com sóc un animal de dues potes i no un peix, a l’aigua estaré dues hores màxim (mentida que fa uns anys a la República Dominicana estava tot el sant dia a la piscina). Bé semblava més un jacuzzi perquè l’aigua estava bullint (també hi havia molts nens i avis i el seu color era dubtós...). Però bé, era perquè allà no es podia fer altra cosa, i a més podies beure el teu rom a la piscineta mirant com ballaven (és un dir perquè els seus moviments era descompassats) els turistes i les mulates (això ja és una altra cosa). Ah! I si volies desconnectar de veure catalans anaves ben equivocat!!!! Allà et podies trobar al català de terra endins o en Javi, un xicot de Can Rull de Sabadell que venia amb la seva samarreta de la selecció espanyola. Què bo! Encara ens el trobem fent de ‘segurata’ en una discoteca de Mataró!!!! Bé, no sé que és més friki si portar això o una samarreta de Celtic de Glasgow, quan un no és ni de Glasgow, ni és escocès ni sap parlar anglès. Què hi farem.

L’any passat vaig veure que per passar el calor no cal anar a una piscina sinó que pots anar cap a una illa com Irlanda. Allà pots veure Guinness per un tub i això és el que et produeix la caloreta!!!!

I si canviem d’illa i anem a Islàndia. Collons, quin fred ha de fotre ara!!! Allà diuen que només s’hi pot anar el juliol-agost, tot i que amb aquest canvi de temps, ves a saber si podrem veure d’aquí a poc les islandeses amb tanga ballant a les platges del seu país. Islandeses amb tanga? Déu meu què dic ? Que em poso nerviós!

Es veu que Reykjavik, la seva capital, és una de les ciutats de moda perquè allà s'hi reuneixen els britànics i americans més 'fashions' a ballar cançons de la Bjork (ja em direu com es balla una cançó d'aquesta islandesa). Es veu que també tenen una gran fal.lera per beure (sembla que és intrínsec en tots els països nòrdics. Tindré sang islandesa, escocesa, noruega o irlandesa?). I el púbic femení és mooolt... obert (això diuen) amb la gent que ve de fora i sobretot quan han begut alguna cervesa més del compte (islandeses amb tanga, buf ja em venen de nou aquests pensaments). Bé, l'alcohol es paga a preu d'or i els que som bevedors allà sí que millor portar una petaca o bé fundar un club d'exalcohòlics. De fet és el gran inconvenient d'aquest país: que tot és molt car. És clar que si fos més barat em tornaria a trobar al de la samarreta de la selecció espanyola acompanyat de tot l'equip inicial, els suplents i el massatgista, demanant en comptes de Bjork housete del bueno!

1 Comments:

At 10:07 a. m., Blogger JaviWoll said...

Housete!!!! Com li doni per buscar-se a internet, t'escalfarà... Home, l'alcohol... a Andalusia són molt nòrdics...

 

Publicar un comentario

<< Home

contador web
contador web