Carles Font

Des de Granollers expresso algunes opinions sobre diversos temes: història, actualitat, esports, cultura,...

domingo, enero 21, 2007

Que el Barça s'espavili

He pogut veure bona part del parit del Barça contra el Nàstic i, o s'espavila, o aquest any no guanyarà res! Hi ha jugadors que estan fora de forma, com Ronaldinho, que no li surt cap jugada, Deco, Giuly,... Sort té del Saviola, que és un oportunista, i està aconseguint molts gols, perquè l'equip no rutlla. Ja no pressionen com abans (amb això Eto'o es nota molt ja que ni Saviola ni Gujohnsen pressionen com el camerunès) ni la circulació en atac és ràpida.
Em sembla que si continuen així el Liverpool ens passarà per sobre, sobretot tenint en compte que el partit de tornada és a Anglaterra. A més el Liverpool va guanyar ahir 2-0 al Chelsea i els hi podien haver fotut tres gols més. O sigui que l'equip s'ha de posar en forma i tàcticament ha de tornar al nivell de l'any passat sinó els aficionats del Barça poc disfrutarem. A més tant les seccions de bàsquet com d'handbol fan pena. El Barça de bàsquet d'Ivanovic és un equip mediocre, sense idees, que s'ha classificat pels pèls a la Copa del Rei i que a Europa els eliminaran de seguida. I el Barça d'handbol està molt per sota del Portland i Ciudad Real.
Per cert, i em sap molt greu dir-ho, però el Nàstic és un equip de Segona després del que he vist en el partit contra el Barça. No han tingut cap oportunitat en els 90 minuts.

contador web
contador web