Carles Font

Des de Granollers expresso algunes opinions sobre diversos temes: història, actualitat, esports, cultura,...

jueves, enero 18, 2007

El PP creu que posar 'motes' és violència escolar

És per riure. La cosa s'està anant de mare i més quan surt l'Ana Pastor, que es veu que és secretaria de Política Social i Benestar al PP, i va reclamar que "las agresiones psicológicas, tales como ponerle a alguien un mote, se incluyan en esa categoría de volencia escolar". Jo sé que hi ha motes molt cruels que segur que no agraden gens i poden afectar en alguna persona. Qui no recorda quan hi havia el gordito, el gafotas, el orejudo,... Això ha estat sempre així i serà sempre així perquè els nens poden ser molt cruels... Però per l'amor de Déu!!!! Que els motes es posen des que Franco era cabo -de fet al Franco li deien Franquito a l'Academia Militar per la seva baixa estatura i la seva veu aflautada-.
Tots hem tingut motes en la nostra època d'infància i inclús adulta. Però que això arribi a ser violència escolar... Inclús en l'escola franquista, que era una escola amb disciplina i violència, entre els nens es posaven motes i es deien bretolades. El que està clar és que el professor ha d'intervenir quan la 'persecució' a un nen és flagrant i contínua i castigar als autors. Però per posar un mote?????

1 Comments:

At 11:20 a. m., Blogger JaviWoll said...

Pensa que al PP saben molt del tema, però no pensen en els potencials caps de partit que perdrien. Aznar, Acebes, Rajoy o Esperanza Aguirre, segur que de petits eren sistemàticament objecte de burles pels seus companys, d'aquí la mala baba que gasten.

 

Publicar un comentario

<< Home

contador web
contador web