Carles Font

Des de Granollers expresso algunes opinions sobre diversos temes: història, actualitat, esports, cultura,...

martes, enero 16, 2007

Zapatero ho té molt pelut

El PP està actuant d'una forma fastigosa i impresentable abans i després de l'atemptat d'ETA de Barajas. La seva radicalitat és exagerada i sembla que estigui esperant un altre atemptat d'ETA -que no m'extranyaria gens- per guanyar novament les eleccions.
Però Zapatero tampoc ha estat fi en els objectius que va prometre assolir. Primer amb l'Estatut de Catalunya i sobretot en acabar amb el terrorisme. No sé exactament què ha passat aquí però és horrorós que un president es llenci floretes un dia abans de l'atemptat de Barajas dient que tot va 'viento en popa'. S'ha equivocat d'intermediaris? Josu Ternera pinta poc i mana un altre sector dins ETA? El govern del PSOE crec que s'ha equivocat i segons molta gent això ha demostrat que les converses amb una banda terrorista com ETA són impossibles.
Però jo crec que ara sí que seria un error trencar definitivament. Sé que per molts pot ser entrar en el xantatge d'ETA. Però mai he vist a Batasuna en una situació tan poc homogènia en el seu pensament: primer que volen participar a la manifestació i després que no, lamentant la mort dels dos ecuatorians (cosa que no recordo que havia fet massa). Les bases de Batasuna volen continuar aquest procés de pau i molts d'ells s'han cagat amb tot quan ETA va posar la bomba a Barajas. Crec que en l'esquerra abertzale estan apareixent moltes visions divergents, i segur que a ETA igual, malgrat continua existint el sector més brutal i assassí.
Zapatero ho té molt pelut i l'altre dia al Congrés no sabia on anava ni què dir. Solament va criticar al PP però sense dir cap solució. No sé si des del govern hi havia un pla B per si es cometia un més que possible atac d'ETA. Però està claríssim que si no el troba tindrem el PP novament al govern.

1 Comments:

At 12:59 p. m., Anonymous Anónimo said...

ZP és un bluf, però entre ZP i el PP no hi ha color, si ens han de donar pel cul, millor amb vaselina. Per sort a Catalunya no hi ha bipartidisme i podem escollir, però ja veus que al referendum de l'Estatut, la gent es va abaixar els pantalons i va desaprofitar una oportunitat històrica. Així que els vots de Sòria i Melilla poden fer que els catalans ens haguem de callar d'aquí a 2 anys si els fatxes tornen a governar.

 

Publicar un comentario

<< Home

contador web
contador web