Carles Font

Des de Granollers expresso algunes opinions sobre diversos temes: història, actualitat, esports, cultura,...

domingo, enero 28, 2007

Cas Sudanell

Ens haurem de comprar una retallada o una Magnum 44 'la mejor pistola del mundo capaz de volarte los sesos. Alégrame el día'? Haurem de comprar un arsenal, com passa en moltes cases dels Estats Units, per defensar la nostra llar? Caldrà contractar seguretat privada? En els darrers anys s'han multiplicat els casos d'assaltament a casa. N'hi ha algun de molt violent ja que als assaltants els importa poc que els propietaris estingun a casa en aquell moment perquè els hi foten una pallissa brutal.
El que em fa més por és que aquestes situacions ja no són pas obra de màfies de l'Est sinó que aquesta pràctica l'està utilitzant tothom! Només cal veure el que va passar a Sudanell on quatre desgraciats de nacionalitat espanyola van entrar al domicili de Sebastià Ges i aquest els va disparar quan va veure que estaven pegant al seu fill. El que passa és que aquest senyor és un aficionat al tir olímpic i se'n va carregar dos. Està clar que aquest cas és ben diferent al de la casade Tous ja que sembla provat que va actuar en legítima defensa, ja que els assaltants van entrar a casa seva fent ús de la força, estaven agredint el seu fill a anaven armats.
Ara els hi toca treballar a les diverses policies per intentar minvar aquestes situacions. Sinó dintre de poc anirem armats com a les pelis de l'Oest.

2 Comments:

At 9:50 a. m., Blogger JaviWoll said...

I cada dia surten més places de funcionaris anomenats Mossos d'Esquadra que segur que estan al bar menjant donuts com a les pelis americanes enlloc de vigilant per la tranquilitat dels qui els paguem el sou.

 
At 10:46 a. m., Anonymous Anónimo said...

Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

 

Publicar un comentario

<< Home

contador web
contador web