Carles Font

Des de Granollers expresso algunes opinions sobre diversos temes: història, actualitat, esports, cultura,...

domingo, enero 13, 2008

Tachenko

L'altre dia em vaig recordar de la final del Mundial de bàsquet, crec que de molt a principis dels 80, que es va celebrar a Colòmbia. Com quasi sempre la final era entre els EEUU i la URSS, les dues superpotències. És clar que en aquella època els de la NBA no jugaven a la selecció nordamericana i ho feien les promeses universitàries. A pesar de les meves simpaties per les esquerres recordo que anava a favor dels americans. És que els russos sempre guanyaven i quan veia a algú que els podia aturar... doncs sempre anava amb ell. I a més amb els americans estava un espectacular Doc Rivers, l'Antoine Carr i... l'Oso Pinone, que després va estar a l'Estudiantes.
Però Tachenko sempre m'havia caigut bé. Deien d'ell que darrera el seu aspecte ferotge era un bonàs. Era un jugador massa net i havia de lluitar contra 'mestres de la murrieria' com Meneghin o De la Cruz. Us enrecordeu quan De la Cruz el defensava i es llançava descaradament per forçar Sempre l'havia vist jugant al mític TSKA de Moscu, tot i que mai l'havia vist guanyar cap Copa d'Europa. Formant parella de pivots amb el mític Viktor Pankrashkin -que malauradament va morir fa uns anys- i tenint com a companys a Eremin, Enden, Myskin, Lopatov.... jajajajaja! Quins records!
Res, aquí el meu record a un jugador llegendari i que tothom recorda en aquella època. 2'20 cm d'humanitat!

1 Comments:

At 4:41 a. m., Anonymous Anónimo said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.

 

Publicar un comentario

<< Home

contador web
contador web