Carles Font

Des de Granollers expresso algunes opinions sobre diversos temes: història, actualitat, esports, cultura,...

miércoles, junio 27, 2007

Venjança? Per què?

Avui m'he trobat una noia que no veia des de feia molt temps. Havíem anat a la uni junts i la veritat és que és una noia molt simpàtica. M'explicava que va estar perdent el temps durant quatre anys amb una noi... Que anaven a molts llocs junts, que tenien molt bon rollo fins que ella es va pillar... Ell però encara li seguia el joc. Però de cop i volta ell va triar una altra que feia temps que coneixia i que era la que volia veritablement. I em deia que només volia venjar-se d'una manera o altra. D'això ha passat quasi bé dos anys i continua així tot i que ha conegut a altres nois.
Però venjança per què? De les cagades un aprèn i segur que una altra vegada no passarà. Una (o un) no pot quedar-se tan penjat d'una persona per molt que l'estimis. El primer error és d'ella mateixa. Venjar-se? Va! Cadascú ha de ser feliç amb un mateix.. Reconec que és el primer que et ve al cap però després penses... A la merda. Una (o un) pot estar trist els 2-3 primers mesos però després... Que li vagi bé al tio però sobretot que et vagi bé a tu! Amb la quantitat de bona gent que hi ha al món. Espero que se'n surti!!!

2 Comments:

At 10:02 a. m., Blogger JaviWoll said...

Venjança? Aquesta noia està malament del cap.

 
At 1:24 p. m., Blogger Carles said...

El mateix penso jo. Pq ha de tenir odi d'una persona després de tant temps. el que s'ha de fer és pensar en un mateix i no en els altres!

 

Publicar un comentario

<< Home

contador web
contador web