Carles Font

Des de Granollers expresso algunes opinions sobre diversos temes: història, actualitat, esports, cultura,...

domingo, abril 27, 2008

Lost


Estic totalment enganxat a LOST, aquesta gran sèrie nordamericana sobre uns supervivents d'un accident d'avió que estan en una misteriosa illa. De fet tot és misteri en aquesta sèrie. Ara ja ha començat la quarta temporada en canals en castellà però als Estas Units ja van pel novè episodi d'aquesta 4ª temporada després d'un temps aturats per culpa de la vaga dels guionistes. És que no he pogut aguantar i ja vaig pel mateix epsiodi que els americans a pesar que sigui en versió original subtitulada.
Mica en mica es van solucionant misteris de l'illa però encara en falten molts per descobrir. El més sorprenent d'aquesta sèrie és que quan penses que ja es sabrà tot, et venen amb un altre gir de guió... i apa! Tornem-hi!
Una sèrie apassionant, amb molt bons actors i actrius (molt bons els personatges de Kate, Sawyer, Jack, Hugo, Desmond, Ben, Locke o Sayid,...), amb un suspens increïble. La millor sèrie de TV en aquest gènere de suspens-ciència ficció que he vist mai. Esperem que continuï igual fins a la sisena temporada, que sembla que serà l'última.

2 Comments:

At 11:12 p. m., Anonymous Anónimo said...

Tens raó. Aquesta sèrie és boníssima!

 
At 12:19 a. m., Blogger Unknown said...

Carles, també estic totalment enganxat a Lost.
Tots el capituls (des de el primer) els he vist en VOSE.
Una abraçada

 

Publicar un comentario

<< Home

contador web
contador web