Carles Font

Des de Granollers expresso algunes opinions sobre diversos temes: història, actualitat, esports, cultura,...

lunes, abril 28, 2008

No apostaria pel Barça

No apostaria res pel Barça. Ho té molt malament per classificar-se per la final de Moscou de la Champions. No és que el Manchester United m'agradés massa en el partit d'anada del Camp Nou (per no dir gens) però aquest Barça no rutlla. I ja fa temps que no rutlla perquè ni la junta directiva ni el cos tècnic han posat fer al 'desmadre' que hi ha al vestuari.
En Ronaldinho fa el que li dóna gana des de la temporada passada. Jugadors com Deco, Márquez, Eto'o (que eren de fet els que marcaven les diferències) estan en un estat de forma deplorable. L'Henry ha arribat a can Barça en plena decadència. I de la resta crec que no es pot demanar gaire cosa més.... I tot això ho saben en Rijkaard, Txiki, Laporta i tota la directiva.
En un partit únic pot passar de tot. Només que s'aconsegueixi un empat a gols a Old Trafford, el Barça es classificaria. De fet el Barça ja va empatar en dues ocasions anteriors. Però no tinc massa confiança. Aquest Manchester United no es deixarà prendre l'oportunitat de guanyar una altra Champions jugant davant del seu públic. Tant de bo que el Barça es classifiqués! (no sóc d'aquells 'culès' que desitgen que perdi el seu equip perquè hi hagi neteja a l'equip i al club).
Però repeteixo. No apostaria res pel Barça!

2 Comments:

At 10:59 p. m., Blogger JaviWoll said...

Haver apostat pel Manchester! Haguessis guanyat uns calerons. :-)

 
At 11:36 p. m., Blogger Carles said...

tens tota la raó!

 

Publicar un comentario

<< Home

contador web
contador web